Hvad får virksomheden

Økonomi

For 20.000 kr./md. får virksomheden en kompetent medarbejder med teoretisk viden og erhvervserfaring, der kun fokuserer på udvikling af virksomhedens områder inden for kommunikation og henter den nyeste viden hjem – både nationalt og internationelt. Der gives 12.500 kr / md i støtte til løn.

Rettigheder

Virksomheden for rettighederne til produktet/metoden. Ph.d.-kandidaten løsriver sig ikke pludseligt og går ud og sælger produktet. Oftest ansætter virksomheden ph.d.-kandidaten for at beholde kompetencen i huset.

Reklameværdi

Alene pga. det lave antal af humanistiske erhvervs-phd’er, er der en stor og vedvarende reklameværdi i at have haft en erhvervs-phd ansat. At have mig ansat betyder en ekstra stor reklameværdi, da jeg er særdeles aktiv, når det gælder om at deltage i det offentlige rum.

Tilskud

Videnskabsministeriet yder tilskud til kurser og konferencer samt forskning af min. 2 måneders ophold i udlandet. For tiden 57.000 kr (i 2005).

Der er desuden en række skattefordele og brutto/netto-udgifter ved at ansætte en erhvervsforsker.Tal med Jens Peter Vittrup fra Videnskabsministeriet

Videnskabsministeriet
Bredgade 43
1260 København K
videnskabsministeriet.dk

Leave a Reply

*